Vitorlás táborok Balatonfüreden gyerekeknek

Idén két hét tábort szervezünk egy kis újdonsággal
2011. 05. 27, Péntek

Sikerül a 2011-es nyári szezonban is megrendeznünk két vitorlástábort gyerekeknek. Az idei év újdonsága, hogy minden résztvevőnek kerékpárt is kell hoznia, így lehetőségünk lesz túrákat tenni a környéken.

A nyár elmaradhatatlan K2-es programja a Balatonfüreden megrendezésre kerülő gyerek vitorlás tábor, ahol a vitorlázást lehet gyakorolni kis és nagyhajókon oktatók segítségével.

Az idei év újdonsága, hogy minden résztvevőnek kerékpárt is kell hoznia a táborba, mert vitorlázás mellett kisebb-nagyobb túrákat fogunk tenni védett, kerékpár utakon.

A 2011-es nyári szezonban két hét gyerek vitorlástábort tudunk rendezni Balatonfüreden az OMFB Vitorlás telepen.

Időpontok:

  • 2011. június 22-28. – 7 nap, 6 éjszaka, szerda ebédtől kedd reggelig
  • 2011. június 29- július 5. – 7 nap, 6 éjszaka, szerda ebédtől kedd reggelig.

Program: reggeli torna vagy úszás, reggeli, elméleti oktatás, délelőtti vitorlázás vagy kerékpározás, ebéd, pihenő, délutáni vitorlázás vagy kerékpározás, vacsora, esti program.

Oktatók: Kata, Lőcse, Göcüs, Pete, Anton, Dani, Sanya, Kriszti, Levi.

Részvételi díj: 98.500.- Forint/fő.

A tábor részvételi díja tartalmazza a szállás, a napi háromszori étkezés, valamint az elméleti és gyakorlati vitorlás oktatás költségeit és a hajók bérleti díjait valamint a kerékpáros kiséretet.

A jelentkezés az előleg befizetésével történik. Az előleg összege 40.000.- Forint. Jelentkezni lehet május 30-ig a K2 Sí&Snowboard Központ/K2 Bike Shopban.
A második részletet a táborban lehet befizetni a megérkezéskor.

A leutazás egyénileg történik. Az első napon 9-12 óra között kellene megérkezni.

A gyerek vitorlástáborban való részvétel feltétele a biztos úszni tudás, minimum alapszintű kerékpártudás, betöltött 8. életév és jó kedv!

Jelentkezni lehet a K2 Sí&Snowboard Központ/K2 Bike Shopban Takács Rékánál a 06-1-453 0819-es telefonszámon, vagy a reka@skiing.hu email címen.

 

Tavalyi táborunk filmje:Danival A Csőben Tihanyi kirándulás Scholtz akcióban