Gyerek síoktatás

2006. 10. 20, Péntek
Archiválva: 2020-01-08

A síoktatást a Budai Edzőtábor területén található műanyag sípályán tartjuk. A területet bérelt busszal közelítjük meg, ami a 21-es busz végállomásánál lévő parkolótól indul, és az edzések végén visszaszállít minket a parkolóhoz.

pic_1 pic_2

Az első edzés időpontja: november első szombat 10.00
Novemberben és decemberben heti kétszer, szombaton és vasárnap majd januártól csak szombaton tartunk edzést.

A foglalkozásokon 2 pálya áll rendelkezésünkre. Így lehetőség van arra hogy haladók, és kezdők, illetve a testvérek azonos időben síeljenek.

Sí és snowboard útjainkon van kezdő gyermekoktatás, de a műanyagpályás edzések nagyon megkönnyítik az első napokat a gyerekeknek, illetve az oktatóknak egyaránt. Emellett a 3 évnél fiatalabb vagy csak alig betöltött gyerekeknél az edzésen kiderül mennyire alkalmas erre a sportra.

Az edzések 10.00-től 11.00-ig tartanak.
A találkozó 9.30-kor a 21-es busz végállomásánál lévő parkolóban van. Visszaérkezés 11.30.-ra ugyanúgy a parkolóba.

pic_3

Öltözet: Lehetőleg minden gyerek olyan ruhában jöjjön, ami piszkos lehet, mivel ez elkerülhetetlen. Fontos a réteges öltözködés, mert az edzés alatt kimelegedhetnek a gyerekek. Semmiképpen ne legyen olyan ruhadarab rajtuk ami beakadhat mert az balesetveszélyes lehet! Feltétlenül legyen a gyereken vastag bordázatlan magas szárú sízokni, nem elég a harisnya, vagy a vékony bokazokni. Kesztyű és sapka, magas nyakú pulóver szükséges.

Felszerelés: Síléc és sícipő kell, síbotot nem kell hozni. A műanyag pályára megfelelő a használt síléc is. A felszerelés kiválasztásában tudunk segíteni. Fontos hogy a kiválasztáskor mindenképpen kérjék ki szakember véleményét.

Egyéb kérdésekre az alábbi telefonszámon Takács Gergő ad választ: 0630 221 4246.