Sícipő körkép 2019: Nincs tuti receptünk, csak a legnagyobb választékunk

Közel 150 féle cipővel várunk
2019. 01. 02, Szerda

A megfelelő sícipő kiválasztása még több tényezőtől függ, mint amikor a sílécek között válogatunk. Nem csak a stílus és a képzettség számít, nemcsak az anatómiai adottságokra, életkorra, kondícióra kell figyelni, de a lábforma is meghatározza, hogy milyen lábbelit érdemes választani. És nem csak a szélesség, flexindex stb. – szóval nem csak a paraméterek mérvadóak, egyszerűen vannak márkák, melyek jobban passzolnak egyes lábtípusokhoz, mint mások. 

Sícipő körkép 2019

Az igazság az, hogy nem lehet leírni a receptet, hogyan válassz pontosan olyan cipőt, amilyenre szükséged van. A lehető legjobb ajánlást még komoly szakmai tapasztalatra támaszkodva is csak akkor tudjuk megtenni, ha bejössz és pár kérdést követően kipróbálunk néhány opciót. Jó hír, hogy Magyarországon sehol máshol nem találsz ennyiféle sícipőt. Természetesen a ráformázást is profi módon végezzük, továbbá sokat javíthat nem csak a komforton, hanem a teljesítményeden is, ha készül egy megfelelő talpbetét is a cipőbe.

Lássuk az üzletünkben kapható kiemelt modelleket, melyeken kívül további – közel 150 féle – cipők közül válogathatnak vásárlóink:

Atomic sícipők

ATOMIC: Extra könnyű sícipők tökéletesen a lábra formázva! A Hawx széria modelljeit hét éve fejlesztik, idén is frissítettek a szerkezetén. Minden lábszélességre és tudásszintre van megoldás a Hawx Magna, -Prime és -Ultra családból. Ezek az Atomic sícipők teljes mértékben lábra formálhatók külsőleg és belsőleg is. Lábra igazítás többször is lehetséges szaküzletünkben.

Salomon sícipők

SALOMON: A korábbi Salomon X-Pro modellek 20% árengedménnyel vásárolhatók meg, amíg a készlet tart, de megérkezett a legújabb Salomon X-Pro széria is, amely egészen 130-as keménységig terjed haladó síelőknek. Idénre teljesen átdolgozva, formálható külső és belső béléssel, állítható alsó csattal. Kezdőknek és rekreációs síelésre a még kedvezőbb árú X-Access modelleket javasoljuk.

Nordica sícipők

NORDICA: Megérkeztek a Nordica új sícipői is, melyek közül kezdőknek és haladóknak is segítünk választani megfelelőt. Kezdőknek a lábat kimondottan melegen tartó szélesebb Cruiser modelleket, haladóbbaknak a Sport- és Speedmachine modelleket ajánljuk kétféle szélességben. A kedvezőbb árú Sportmachine 90 cipőnél már melegítéssel lábra formázható a belső cipő, A Sportmachine 100-nál már a külső héj is alakítható, a Speedmachine 110 pedig még többet tud a dupla canting állítással! 

Rossignol női sícipők

ROSSIGNOL: Kedves hölgyvásárlóink! Még nem késő választani a szőrmegalléros kabáthoz egy „gyapjúgalléros” Rossignol sícipőt. Ráadásul a középhaladó és haladó sízőknek ajánlott Pure Elite és Pro modellek Women Custom Optisensor béléssel, merino gyapjú szigeteléssel készülnek. Kezdő szinten síző hölgyeknek verhetetlen áron, már 39 900 Ft-tól is kínálunk cipőt.

Rossignol sícipők

A Rossignol AllTrack széria nőknek és férfiaknak egyaránt jelent kiváló ár/érték arányú megoldást. Speciális kialakítás, csúszásmentes talp, ski-hike kapcsoló a felső rész mozgatására, fixálására. Alakítható belső betétek, különböző szélességben, a Pro széria keskenyebb kialakítású.

Head sícipők

HEAD: A Head Advant Edge széria komfort modelljei 85-ös keménységtől egészen a 125 alakítható változatig terjednek. A Vector RS család tagjai keményebb és keskenyebb modellek, alakítható külső és belsővel. A verseny széria pedig a Raptor, extra keskeny kivitelben. 

pic_10