Pókok a pályán!

- avagy Spyder termékeink 2019-re
2019. 01. 23, Szerda

A Spyder síruhák és kiegészítők – ahogy a világon bárhol – nálunk is a legkeresettebb termékek, lássuk, hogy mi mindent tartogatunk az idei szezonra:

Spyder férfi kabátok

Kezdjünk a férfi kategóriával, ahol a legeladottabb típus évek óta a Leader. Nem véletlenül népszerű modell, közepesen hosszú, de a szabása tökéletes. Nadrágja a Dare, pontosan ez passzol hozzá anyagát tekintve. A Leadernél rövidebb szabású dzseki a Titan, ami ugyanúgy 4*4 stretch anyagból készül és idén már Gore Tex membránnal is ellátták. Nadrágban ugyanúgy a Dare-t ajánljuk hozzá.

A férfi felső kategóriában már szűkebbek a fazonok, jobban testhez állóak, illetve a bélések és membránok is az abszolút felső kategóriából valók. A Spyder top férfi kabátja évek óta a Pinnacle, tökéletes szabása és anyaga nagyon meggyőző a hozzá tartozó Bormio nadrággal együtt. 

A női felső kategóriát az Amour kabát képviseli, bőrhatású anyagokkal, igazi szőrrel kombinálva illetve vastag Primaloft Gold béléssel és természetesen 4*4 stretch anyag Gore Tex membránnal. Nadrágja ugyanazt a nevet kapta, ezért nehéz eltéveszteni a választást. A felhasznált anyagok miatt tökéletesen passzolnak egymáshoz. 

Spyder nőii síkabátok

A középkategóriában viszonylag szélesebb a választék. A Diabla kicsit hosszabb és bővebb szabással, Falline modellek pedig tökéletesen karcsúsított igazi prémes változatban érhetők el, a Geneva modell műszőrrel társított, nadrágjuk a Kaleidoscope három színben is választható. Ha vékonyabb nadrágot is bevállalnál, akkor a Strutt „szuper csinos” szabással két színben is elérhető. 

Gyerekeknek is tartogat a Spyder érdekességet: fiúknak a Boys Leader a felnőtt modellek kistestvére, lányoknak pedig a csinos, műszőrös pufi kabátot, az Atlas-t ajánljuk.

A Spyder a kiegészítőkben is mindig domborított, így a pulóverek, pelyhek, sapkák, aláöltözők, kesztyűk terén is van mit keresgélni. Egyedi kötött pulóverei évek óta slágertermékek, aláöltözői az egyik legprofibbak a piacon.

Spyder kabátokhoz KATTINTS IDE!

Spyder nadrágokhoz KATTINTS IDE!

pic_1