K2 White Weekend: 3 napig a vadonatúj cuccok is akciós áron!

Szezonnyitó hétvége a K2 Sí és Snowboard Központban!
2018. 11. 28, Szerda

Ilyen nálunk is csak egyszer van! November 30. és december 2. között szezonnyitó hétvégét tartunk, mely során a legújabb sí- és snowboard felszereléseket is akciós áron vásárolhatod meg!

Kezdjük a lényeggel: ezen a hétvégén minden (!) árucikkre – beleértve a legfrissebb termékeket is – 10% kedvezményt biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy ha még nem voltál törzsvásárlónk, akkor 3 napra te is azzá válsz majd, így sokkal kedvezőbb áron vásárolhatsz. Ha pedig már törzsvásárlónk vagy, akkor az eddig szerzett kedvezményeidre további 5% engedményt adunnk.

Online rendelésnél a „WINTER2018” kuponkóddal érvényesíthető a kedvezmény! Ezt azért fontos tudni, mert a három nap során nem kerülnek átárazásra a termékek a webshopban.

Személyes vásárlás során a kedvezmények fizetéskor automatikusan levonásra kerülnek!

Nehéz lenne jobb időpontot találni egy családi vásárlásra, hiszen meghosszabbított nyitvatartással várunk, illetve vasárnap is nyitva leszünk, és a szuper árak mellett garantáljuk a megszokott körültekintő kiszolgálást, személyes tanácsadást, mindenki saját stílusának megfelelően. Nálunk minden korosztály minden igényét megtalálja!

És ami miatt nem csak a White Weekend ideje alatt érdemes betérni a K2 Sí és Snowboard központba: üzletünkben Magyarországon az egyik legszélesebb választékot találod különböző márkákból, különösen igaz ez a lábbelikre, melyekből nem könnyű feladat megtalálni a tökéletesen hozzád passzoló modellt. Nálunk mindenkivel személyre szabva választjuk ki a számára megfelelő termékeket, figyelembe véve az egyéni igényeket, a fizikumot, a kort és a síelésben, snowboardozásban szerzett tudást, tapasztalatot.

Szeretettel várunk üzletünkben és webshopunkban a White Weekenden, hogy együtt nyissuk meg az idei síszezont!

Nyitvatartási idő a White Weekenden:

Péntek: 10:00-19:00

Szombat: 10:00-17:00

Vasárnap: 10:00-14:00

pic_3